Vill du veta mer om fleet management?

Du kanske har hört talas om fleet management? Det är ett system som passar företag som är inom fordonsbranschen. Det är en form av färdskrivare för lastbilar och för bussar. Man använder sig av fleet management för att kontrollera saker som att hastighetsbegränsningar samt att kötider och vilotider följs. 

Dock är det som så att man kan använda det till bra mycket mer tack vare dagens teknik. Är det så att du är intresserad av denna form av körjournal så kan du besöka Dialect. Detta företag erbjuder olika lösningar inom detta. Du kan få allt från körjournal till installation av alkolås. Så se till att koppla upp dina bilar och ta del av alla deras fordontjänster.

Smart typ av körjournals-system

Med en fleet management-lösning kan du och ditt företag koppla upp er på ett bra sätt. Det passar enskilda fordon så väl som det passar fordonsflottor. Med en fleet management kan du alltid ha alla uppgifter i ordning. Det ger dig en minskad administration samt att det även sparar både pengar och tid. Dessutom kan du välja att installera alkolås och testare. 

Det gör att det är tryggt och säkert att köra. Om du vill veta mer om FMS eller fleet management system så kan du med fördel ta kontakt med Dialect. De kan dessutom erbjuda tjänster inom telefoni och IT. Du hittar en hel del information om allt på deras hemsida, så väl som att det är där du hittar deras kontaktuppgifter.